lördag 9 september 2017

Det är så grått


.nu har det gått en vecka med så tråkigt väder, mulet och regn och lite kyligt. Blommorna som är utomhus börjar bli lite fula och jag måste erkänna att nu tycker jag att det ska bli skönt när de vissnar ner och kan tas bort. Snart blir det dags för mossa och ris, jag har faktiskt varit ute och sett mej omkring var man kan plocka, det är ju för tidigt nu och mina knän tillåter inte att vara i skogen  men jag hoppas att jag kan få hem lite ändå.

Jag väntar varje dag på att det ska komma kallelse till besök inför operation för nu är det drygt men det är ju ingenting som jag måste göra förutom att besiktiga bilen den 19 september och att få ut badkaret ur badrummet och få installerad en duschkabin. Det ska faktiskt bli skönt med duschkabin, jag har tänkt länge på det men inte förrän nu ser det ut att bli av. Undrar just hur det kan se ut under badkaret, jag kanske får skämmas rejält när rörmokarna kommer men de har säkert sett det mesta. Men så bra, mannen som var hit lovade att de fixar allt och jag överlämnar allt med varm hand, även bortforsling av badkaret.

Nu har jag flyttat in i fåtöljen framför TV:n och roar mej med tittande och stickning, det är riktigt skönt att lugna ner sej framför Go kväll och lite annat, jag har börjat tända ljuslyktor och det blir lite mysigt sen gör jag mej ofta en kopp te fram på kvällen.

Nu är kablarna till fibern nergrävda här hos mej och vilken tjej som var med och jobbade, det regnade rejält när de var här, flickan som var klädd i lång regnkappa och gummistövlar var så lerig och vilka bedrövliga fötter hon hade, det måste ha varit tungt att gå med så mycken jord på fötterna och en spade i handen, hon grävde där det behövdes och la rätt kablarna. Duktigt gjort.

Nu ska jag sätta mej och titta på nyheterna och vad Irma ställer till med  man ska ju inte tycka att om det regnar några dagar här är katastrof, vi är ju förskonade från mycket elände och det ska vi vara glada för.

Ha en trevlig lördagskväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar