tisdag 31 juli 2012

Tisdag

Idag har det varit en grå och tråkig dag. Rejäla regnskurar och dovt åskmuller tycker jag att det varit hela dagen. Grannarna Wigren åkte hem till sitt på förmiddagen och genast blir det lite ensamt här på åsen.

I går klippte jag gräset som tur var och rensade lite i rabatter, i växthuset börjar jag ana att det blir färg på några tomater och löken börjar bli lagom stora för att ta upp. Det händer lite i växthuset ändå.

Bilar skall fungera! Jag åker inte så mycket och efter att jag fick besvärligheter med den i våras har jag inte åkt någon längre sträcka för jag har känt av nappandet flera gånger, men i eftermiddags tog jag mej en lite längre tur och efter en dryg mil började nappandet och varningslampan började blinka och motorn rusar. Usch och fy, jag säjer bara det, ännu mera utgifter.

I morgon kommer mina fönster till altanen och det är jag glad för, Snickare Fredrik skall komma i morgon och mäta både här och där och jag skall köpa färg eller lasyr till lister mm. Kul att komma igång med penseln igen.

I kväll skall jag försöka titta på Allsång på Skansen tillsammans med min stickning. Just nu skiner solen så fint och det är 14,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar