tisdag 1 oktober 2019

191001


Vilken fin morgon att vakna upp till, vädret har ju inte varit det bästa några dagar, det har kommit mycket regn men det syntes redan i går kväll att det skulle bli klart och kallt, första isen på bilrutorna i morse, hög luft och vackert.

Efter dusch och frukost var det dags att gå ut i garaget och titta på eländet, massor av saker som ska till återvinningen, kassar med tidningar och herregud så mycket plastkrukor jag samlat på mej, det blev 2 resor till tippen, andra gången jag kom dit var det lunchstängt så det blev en tur till gummiverkstan och där fick jag frågan om jag vill få på vinterdäcken men det tycker jag är ju lite tidigt men man vet ju aldrig när vintern slår till men hoppas att det klarar sej några veckor till. Klockan 13 gjorde jag mej klar för att åka iväg med skräpet, Åke P trodde att vi skulle göra oss en lusttur men han blev ganska snopen när jag öppnade dörren och han inte kunde hoppa in, kartonger och skräp i vägen, men fint ändå att få träffa Emma P. Men, när jag slängt det mesta skräpet så kom tanken, var har jag mobilen? När jag tittat i bilen och känt i fickorna utan resultat var det bara att kliva iväg och få tag på en personal som kunde ringa min mobil för att lokalisera den, och det ringde i bilen, telefonen har på något vis kommit under sätet, tack och lov.

Det var skönt att få bort skräpet och i morgon ska jag göra plats för gräsklipparen, det blev klippning i eftermiddag, jag blev inte riktigt klar men det blåste så kallt så jag ville bara gå in i värmen och ta mej lite eftermiddagskaffe.

I går morse var jag hos tandläkaren och sen hämtade jag en släkting som hade ett ärende i samhället, när jag kom hem fick jag besök av grannen Siv och vi hade en gemytlig stund tillsammans med kålsoppa och fika.

Nu tar jag snart kväller, jag gillar Go´kväll på TV och Fråga Lund och sen är det ju friidrott med herrarnas stavhoppsfinal.

Go´kväll




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar