tisdag 28 maj 2019

intet är som väntans tider


Det har jag fått känna av nu. Att sitta i telefonkö sliter på mitt tålamod, i går och på förmiddagen idag har jag ringt Swedbank för lite hjälp till kusin, den vänliga rösten talar om för mej att det är flera i kön som vill komma fram, nyss så bestämde jag mej för att det får  ta tid, jag väntar ut dem, jag hade 71 samtal före och det dröjde ca 25 minuter innan jag kom fram för att inte få någon hjälp i dag utan de skulle skicka ett meddelande till det lokala kontoret så ringer de upp när de får tid. Jag ringde på kontoret i Hagfors men hamnade på huvudkontoret i Stockholm och då förstår jag att det blir väntetider, men min fråga är, öppettiderna är tydligen mellan 10 - 13 och då tycker jag att det bör finnas tid för kontoren att serva sina kunder på orten men de har kanske fått andra arbetsuppgifter efter kontanthanteringen.

Lotta och jag var till handelsträdgården i söndags, vi gjorde lite inköp och det är svårt att välja när det finns så mycket fint. I går började jag plantera i balkonglådor och amplar, det var kallt åt fingrarna men det gick bra trots det dåliga vädret det kom regnskur på regnskur. Nu funderar jag på om det ska bil ett besök på Granngården, de hade lobelior till amplar som var riktigt fina så det skulle nog sitta fint ute på balkongen, vi får se i eftermiddag om det blir ett inköp. Växterna får stå inne på verandan några dygn så att de härdar sej tillsammans med 2 kärlekspelargoner som ska få ny jord och så ska jag sätta frön till luktärter i en kruka, det finns alltid något att pyssla med.

Jag kan berätta att under tiden jag köade i telefonen nyss så hann jag torka av golvet i badrummet och hänga ut mattorna från hallen och köket, hur gick detta till? kanske det doftar Ajax här om en stund.

ha en trevlig Kristihimmelsfärdsdag alla vänner




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar