onsdag 5 juni 2019

I dag kom visst sommaren


Så märkligt att värmen kan komma så hastigt. Jag gick här och kurade i min morgonrock alleles förlänge men jag tycker inte om att ha bråttom på morgnarna. Jag kollar datorn, läser tidningar och njuter av en kopp kaffe. I dag var det telefonen som uppehöll mej en stund och då kommer helt plötsligt mågen hit, han bjöds på kaffe och även jag orkade med en liten slurk.

När Eilert hade åkt härifrån och jag fått på mej kläder så skulle mina planteringar vattnas, hoppas snart att de förväntade frostnätterna är förbi så att man kan hänga ut balkonglådor och amplar, de behöver komma ut i friska luften.

Jag har klippt gräset nu i eftermiddag och som jag tidigare sagt så tar det sin tid och i morgon ska jag klippa slänterna och jag har hittat ett sätt att göra det på som inte känns så obehagligt för det är lite otrevligt när det lutar i sidled

Gårdagen var lång, jag vaknade ganska tidigt och jag har fått brev om att ortopedkirurgen skulle ringa mej och även en doktor på vårdcentralen. Ortopeden skulle ringa  på eftermiddagen och den andra visste jag inte när hon skulle höra av sej, mobilen var så tyst och när jag kollar så har något hänt och jag skulle slå in min pin-kod. Paniken kom, vem kunde hjälpa mej för i stunden visste jag inte att jag hade en pin-kod. Jag såg mej ingen utväg utan ringde till Region Värmland, vilken tur att det finns så vänliga människor som hjälpte mej att ändra mobilnummer till fasta telefonin och läkarna ringde mej under eftermiddagen. Ännu mera tur hade jag för i morgon är sista dagen jag har hemtelefon, sen är det bara mobilen som gäller. Tur att vi har Euronics som kunde hjälpa mej senare på eftermiddagen så att jag fick fatt på Pin-koden.

I morgon är det helgdag igen, söndag mitt i veckan, sen pingst och snart midsommar och efter den helgen är det bara helgfria veckor ända till jul, en helgafton i november så vi får hoppas på en riktigt fin sommar som vi kan njuta av.

Sola försiktigt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar