torsdag 9 oktober 2014

Torsdag


I dag vaknade jag upp till ett ordentligt regnväder, höstrusket är här och hos mej är i stort sett alla träd avlövade, eken står fortfarande i sin gula skrud och de sista löven faller inte förrän nästa års knoppar tränger på.

Veckan bara rusar iväg och idag när jag skriver i min almanacka märks det tydligt att det inte är allt för många blad kvar av detta året och i dag kom första påminnelsen om att det snart är jul, ett kuvert med julkort och adresslappar från Mun- och Fotmålarna i Sverige  och ett inbetalningskort. Jag känner ett lite dåligt samvete för jag kan inte minnas att jag någonsin har betalat något för de fina korten.

I går gjorde jag en Torsbyresa tillsammans med grannfrun, vi hämtade ID-kort och sen var vi på Wienerkonditoriet och intog kaffe och bakelse. Gott var det sen beställde jag kakel igen, de som jag beställt här hemma kommer tydligen inte och jag har avbeställt dem, synd för jag tycker att man ska handla hemmavid, men på måndag eller tisdag ska jag hämta hem sändningen. På eftermiddagen var jag till Församlingshemmet på informationsmöte angående vår vårdcentral, informationen var jättebra och jag är så tacksam för den, men som alltid finns det folk som kommer in med taggarna utåt och ska tala om hur dåligt behandlade de blivit och denna bedrövliga skrivelse som en person gjort och framförde den som om hon hade alla ekshäringars stöd, vilket inte var fallet.

Förmiddagskaffe på församlingshemmet i dag var trevligt med fin underhållning, en trevlig samvaro.
Nu ska jag skaka av köksduken och låtsas att jag städat till helgen sen blir det en tur till ICA och handla.

Det har ljusnat under tiden som jag skrivit och då blir allt lättare. Ha det så bra alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar