onsdag 15 oktober 2014

onsdag


I dag räcker det inte med att skaka av köksduken och tro att det är städat till helgen. jag har under några veckor totalt fallit ur ramarna och att städa runt mej har inte haft prio1. Men i morse bestämde jag mej för att göra något radikalt. hänga ut sängkläder och sen bädda rent ger ju en känsla av att det skulle snart kunna vara kväll. Ut med mattorna och dammsuga samt torka med Via rengöring gör att det blir lättare att andas. Så ser min dag ut och tillsammans med Bosse så fixar vi detta.

I går var jag och mina grannar till Ambjörby och hälsade på Erik och Ingegerd. Vilken dag, blev bjudna på mat, hallonkräm med gräddmjölk och kaffe med goda snittar och tårta, man kan inte vara annat än mätt och glad, underbara människor att umgås med och en liten vovve att prata med. Vilka fina människor man har omkring sej.

I måndags kom Bosse på morgonen och sedan hade jag klipptid hos Cornelia, tänk att hon fått mej att låta håret växa och när jag bryr mej om mej själv så har jag faktiskt en frisyr fast det inte syns så ofta, jag är inte någon pedant med någonting.

Jag tycker inte särskilt mycket om söndagar och med det fruktansvärda regnandet kom jag inte ur morgonrocken på hela dagen, jag tänkte att kommer det någon så får jag klä på mej, men inte en människa dök upp och telefonen var tyst.

Nu är min fikastund snart över, kaffemuggen börjar bli tom och nu tar jag hundtrasan med mej och fortsätter städa och så ska vi sätta upp en ny köksklocka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar