tisdag 10 november 2020

Nu börjr jag att dra öronen åt mej igen

för nu hörde jag nyss på radion att Region Värmland går in i stabsläge igen, så sorgligt för människor med planerade operationer som har väntat på ett ingrepp för att få ett bättre liv bland annat. Hur blev det så här igen.

Jag har försökt att hålla mej till de råd som vi blir informerade om dagligdags, jag har gjort mina inköp och uträttat mina ärenden utan hjälp av någon annan senaste tiden men nu  blir det att ändra på sej. Turligt nog var jag och handlade i förmiddags och jag var ensam i butiken så jag kunde se mej om i affären och inte behöva hasta igenom för att inte komma nära andra kunder. Nu blir det att undersöka om man kan beställa sin matkasse och få hämta utomhus. 

Förmodligen har väl den nya omgången av viruset säkert kommit men jag undrar om vi inte har slappnat av förmycket,  måste vi ha folk omkring oss, festa och kalasa, det är väl inte nödvändigt att umgås med olika människor varje helg, lite tråkigt måste vi tåla och vi får lära oss att umgås med oss själva.

I morgon är det planerat symöte på församlingshemmet och på torsdag är det 11-kaffe i kyrkan, som det känns nu så blir jag hemma och donar istället, jag avstår helt enkelt från symötet, kyrkobesöken har jag inte varit med på. Jag känner att jag måste lyssna på mej själv alla andra ska göra som de vill.

I söndags var jag, Siv och Ulf ute på tur, vi var ända till Memphis Cafe i Östmark. synd att det var dis och dimma men vi hade en trevlig stund med avbrott för kaffepaus och därefter blev det en vända till Bada Herrgård. 

Vi har ju fått hem en liten valp, 8 veckor i fredags, han är så fin den lille Jim, jaktgolden till rasen tror jag väl, det ska bli trevligt att förhoppningsvis få se honom växa upp och njuta av livet tillsammans med Iris.

Nu avslutar jag detta med säja håll avstånd mm vi måste hålla ut annars förgås vi. Nu börjar snart McLeods döttrar och denna serie gillar jag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar