torsdag 16 mars 2017

tordag


Äntligen kom förkylningen, jag trodde i min enfald att jag skulle klara mej undan vårförkylningen men icke, i måndags kväll började näsan att droppa.  Jag fick för mej att kanske kände av minipåskliljorna som jag köpte i fredags, jag kan bli täppt i näsan av påskliljor ibland men det här blev en rejäl förkylning gudskelov utan halsont. Krukan med blommorna fick flytta ut på verandan och där ser de ut att må bra då vädret är milt.

Och, när näsan droppar som bäst får jag naturligtvis stopp i avloppet från köket, usch och fy så tråkigt det är och inte står rörmokarn vid knuten och väntar, kanhända att jag får hjälp under helgen men tur är att det bara är avloppet från köket som krånglar, badrummen fungerar.

Jag sådde lite fler tomater och djungelgurkor i måndags och nu kikar jag stup i ett om det verkar vara någon rörelse i lådorna men ännu är det stilla, av sådden för någon vecka sen har tomater kommit igång men pelargonerna är sämre, av tolv frön har en kommit upp så det blir nog ingenting med den sådden.

Det har fungerat riktigt bra med försäkringsfrågan när jag blev påbackad, jag skulle ju betala min självrisk till bilverkstaden tills vållandefrågan var avgjord, fakturan kom i tisdags och på onsdag fanns pengar från försäkringbolaget insatta på mitt konto så jag är riktigt nöjd med detta och det är ett avslutat kapitel.

Det har tagit hårt på snön här hos mej och några dagar till så är det säkert barmark och då ska det inte stå på förrän tibasten och scillorna blommar, då blir allting roligare och riktigt roligt ska det bli att sticka en liten pojktröja med traktorer på oket, Johannes tröja som jag snart stickat klar blir då en riktig överraskning för mamma Ida ingenting stämmer med det vi bestämde men hoppas att den blir användbar ändå.

Ha det bra alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar