måndag 7 december 2015

Måndag eftermiddag

Kära nån en sån blåsig och regnig helg det har varit, jag har faktiskt inte varit ute mer än nödvändigt t ex ut med soppåsen. De kraftiga vindarna har gjort att mitt växthus sjunger på sista versen, stolparna som det är förankrat i har gjort sitt och börjat ruttna med följd att en ruta har lossnat och blåst i väg en bit. Det är tråkigt men nu är det väl färdigt med växthusodlingar för min del.

I torsdags var det 11-kaffe på församlingshemmet och vi skulle byta julklappar, riktigt trevligt var det med kaffe, skinksmörgås och pepparkaka samt underhållning av Rickard Berggren, präst som sjunger helst Elvis-låtar men han kunde annat också. Julklappen jag fick var en burk med ischolklad, den kom alldeles rätt för jag gillar sådant. Tackar.

I går eftermiddag kom grannen Siv med stickningen under armen, tänk så mysigt, här satt vi och stickade, pratade, drack glögg med hallon och lakritssmak, den är så god och inte så söt, vi knaprade även på pepparkakor med ädelost och charongfrukt och sen blev det fika och tills dess har Lotta anslutit sej. En fin eftermiddag.

En liten barntröja blev färdigstickad i går kväll och nu ska jag bara sy till en kant och sticka 3 varv vid knäppkanten och så ska det letas efter knappar hoppas att jag har i mina gömmor.

I dag har jag inte utfört något av värde, tvättat en maskin, diskmaskinen går för fullt nu, jag har löst korsorden i NWT och VF under helgen så dem har jag skickat på posten och så går jag och hoppas att jag ska vinna.

Nu ska jag snart dra mej tillbaka till soffhörnan med mitt handarbete, se på Fråga doktor`n och säkert något mera, jag kommer säkert att skänka tankar till en bekant som gått bort och som berörde mej

Efter en solig dag är det nu + 1,1 grader och på bilen visade det halkvarning.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar