söndag 25 april 2021

Så kan det gå

 när inte haspen är på. Under veckan som gått började det mala inom mej, jag ville köpa en ny dator, min gamla är flitigt använd, en del bokstäver fungerade dåligt, endera blev det dubbelt eller så reagerade inte tangenterna så i onsdags när jag skulle hämta mina varor hos Ica följde Lotta med mej och vi var in till Euronics. Ska det hända ska det ske snabbt, jag bestämde mej för en ganska så perfekt liten dator, behändig i storlek och allt, tar så liten plats och jag kan sitta med den i knät om jag vill så det var bara att lämna in den gamla apparaten för att få lite bilder med mera överförda. I går hämtade jag hem min nya kamrat och nästan hela dagen gick åt till att fixa till allt.

Nu har jag fått det mesta att fungera och det är så roligt. 

Det är ju så blåsigt och kallt men ändå ser jag att naturen förändras, de fina solnedgångarna som jag ser från min balkong är ju ett riktigt vårtecken, Wigrensbjörken, en av dem börjar så försiktigt att grönska, alla andra träd är bruna men en enda vid Stallet är tidig men då gulnar den tidigt på hösten också. Nu väntar jag på värmen så att jag kan plantera lite vårblommor.

I går kväll tittade jag på let´s dance, så duktiga alla är, värdiga vinnare allihop det ska bli spännande att se vilket par som tar hem priset. Nu om en liten stund är det dags för Mästarnas mästare, de är också duktiga.

Nu är vi strax inne i en ny vecka, inga  speciella planer för min del, kanske blir det en fundering över om jag ska laga samma gamla sallad med grillad kyckling som jag lagat i många herrans år eller om jag kan komma på något annat, det beror alldeles på väder och vind hur nästa helg kommer att bli vädermässigt, blir det kallt kan det vara gott med en varm soppa med gott bröd till och så sitter jag vid köksfönstret eller ute på altanen och ser på när familjen Unger tänder sin våreld.

Ha det gott alla vänner, var inte säkra med ny dator kanske jag återkommer innan veckan är slut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar