tisdag 11 augusti 2020

Tisdag morgon

och samma procedur som vanligt, fyller vattenkokaren, tar fram teburken och startar datorn för att kolla om det hänt något under natten. Jag hade ett meddelande från en FB-vän som skrev att han sett mej på en videofilm, HUR kan det ha gått till, det finns ju en kamera på datorn, har jag själv filmat mej, var jag klädd, hade jag kammat mej alla eländiga tankar  kom över mej och hur många har sett min rynkiga nuna nu på morgonen.

Jag tar mej an tekoppen och lugnar ner mej, kollar i flödet på datorn och upptäcker att  FB-vännen har skrivit att det är ett virus, bara att kasta. Jag vet int hur man kastar men min tanke är att om jag struntar i det hela så försvinner det kanske.

Det är fina dagar vi har, i går körde jag bort en del skräp till deponin, så mycket tidningar och reklam man får, och så slängde jag en del elartiklar som står och skräpar och i dag ska jag ta mej an bilen, den behöver en makeup både ut- och invändigt, det ska bli fint med ren bil. I morgon blir det en tur till Hagfors  VC och nu känner jag att det skulle sitta bra med några goda böcker, jag har läst mycket i sommar och jag tar gärna itu med tidigare serier som jag läst, jag börjar tänka på Diana Gabaldons fantastiska böcker men jag har inte alla böcker hemma tyvärr. Men ni ska vet att jag njuter av de soliga dagarna som går mest i lättja, jag tillbringar mycket tid ute på min veranda där jag trivs.

Jag ser och hör att rädslan för coronan har börjat avta trots alla varningar om försiktighet, ibland tänker jag att är jag för rädd, ska jag försöka släppa efter eller ska jag hålla i mej och hålla fast vid att jag har ett anvar både för mej själv och andra, men på torsdag hr jag lovat att dricka kaffe och äta tårta med en ung tjej som betyder mycket för mej.

Nu är det dags att gå ut och börja jobba med bilen innan förmiddagskaffet. Ha det fint alla mina vänner.        



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar