torsdag 22 september 2022

Jag är så glad

över dessa fina höstdagar  vi har haft och som vi har, i dag var det riktigt dimmigt på förmiddagen och sen ligger moln över oss och det kan kanske bli lite regn senare idag.

I fredags fick jag min 5:te coronaspruta och det gick hur fint som helst, jag brukar få lite ömhet efter sticket men denna gång gick det bra. Det är ju så bra att vårdcentralen här är öppen  för vaccinationer, jag fick även anmäla mej till den årliga influensasprutan. Det tycker jag är god service och omtanke om oss.

Tisdagen gjorde jag mej smörgås med stekt ägg, kokade lite kaffe till termosen och gav mej ut i skogen för att plocka lite mossa, det var så avkopplande och skönt i skogen, ensam med den vackra naturen, vackra färgen bland träd och ris och INTE en älgfluga. Nu har jag den vitmossa som jag behöver men nästa skogsrunda ska jag försöka hitta fin grön mossa och lite tallkottar.

Jag sitter och tänker på elen hur det kommer att bli fram mot julen, när det är mörkt nästan hela dygnet är det skönt att tända adventsstakar och granar både ute och inne, det är ju några månader till innan det är dags och jag tänker  ju på hur tråkigt det ska bli om vi inte kan tända upp som vi har gjort tidigare jular men man för väl finna sej i att inte ödsla med strömmen, kanske vi får använda batteridrivna ljusslingor att pynta med.

Jag har känt i flera dagar att jag vill handla lite onödigt, efter att ha köpt 3 fina ljung förra veckan  drog fantasin iväg med mej och jag ville köpa mej trälådor att sätta blommorna i ute på verandan, i dag slog jag till och åkte in till färgaffären och köpte en större och en mindre låda samt en azalea till köksbordet, så nu kan jag pyssla lite med dessa.

I morgon blir det en tur till Sjukhuset i Torsby och träffa sjukgymnast, hoppas att vi tillsammans kan komma på något som är bra för min rygg.

Ha det fint mina vänner och tänk på strömmen😀💓


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar