onsdag 18 mars 2020

God förmiddag alla


i dessa virustider. Jag vill bara tala om att jag känner mej mättad på alla varningar och råd som är i omlopp, jag förstår att det är nödvändigt men det finns ju ett liv också. Vi kan ju bara lyda de tips och råd som ges och försöka leva efter dem men att hela tiden bli informerad känns inte bra i alla fall för mej, jag är rädd för att tappa respekten för viruset och det skrämmer mej mer än själva sjukdomen. Vi måste få leva.

Eftersom jag har bestämt mej för att vara lite "osocial" någon vecka så får jag försöka att få tiden att gå, Jag har ju stickningen, jag kan börja att städa lådor och skåp, fönstertvätt när vädret tillåter eller varför inte sätta sej i vårsolen på verandan och njuta av den fina våren som vi hoppas ska komma, vi kan ta tillvara på den egentid som vi ofta saknar i vardagen. Jag har faktiskt några olästa böcker som jag ska ta itu med.

Jag köpte mej penseér igår så nu ska det planteras i trätråget. Just nu känns det bra att börja förgylla vardagen med lite påskprydnader, Jag gjorde mej en biltur i lördags eftermiddag till Brattfallet, vädret var så vackert och jag kunde plocka mej lite mera björkris. Det tråkiga just nu är att mina fina danska vänner inte kan komma hit till sitt hus under påskferien, det var planerat men så kom viruset och stängde gränserna, tråkigt för jag har sett fram mot att de skulle komma.

Det finns glädjeämnen också, i går var jag till lantgården för att köpa mej potatis och då kom L-O med ett paket till mej. en jättevacker ängel och god choklad har de ukrainska ungdomarna skicka till mej, det var väl snällt gjort.

I dag ska jag plocka fram strykbrädan och ta hand tvätt, det finns all tid i världen att göra såna saker som annars är lätt att skjuta upp.

Lova att tvätta händerna och hosta i armvecket, vi hoppas att vi får vara friska

Kramar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar