onsdag 10 juli 2019

Oj då


när jag kom upp i morse så visade termometern på +54 grader i solen, naturligtvis blev det morgonkaffe och ett päron ute på verandan där jag tillbringar min mesta tid under sommaren.

Det har varit några fina dagar här, i söndags kom danska grannarna och det känns både roligt och tryggt när de är här och vi umgås gärna. Jag fick presenter bl a en vacker kaffemugg med motiv från H.C. Andersens sagor och en prydnad med vakt och vaktkur från Danmark, det är en trevlig sak som jag ska placera i min etiennehylla där jag förvarar minnessaker. Och så är ju mina favoriter Emil 7 år och hunden Connie här, lilla vovven hoppade upp i soffan bredvid mej och hon verkar känna sej hemma även hos mej.

Nu äntligen är växthuset borta, det blev nermonterat och bortkört i måndagskväll, hoppas nu bara att ungdomarna kan få upp det och det kommer till nytta. Nu är det bara att fundera ut hur jag ska kunna utnyttja markbädden på bästa sätt, kanske att jag ska skaffa plattor och lägga där och kunna använda det som en uteplats på sommaren, vi får se vad det blir.

I dag har jag tvättat lite och nu är det snart dags för lunch och Sommarpratarna i P1, jag försöker ta mej tid att lyssna och alla har ju något intressant att berätta.

Hoppas at vädret håller i sej så att vi kan njuta riktigt av sommaren, värmen är ju behaglig nu och jag önskar inte att förra sommarens värmebölja kommer igen.

Sköna hälsningar från ett mygg- och knottfritt Framnäs, här finns bara någon enstaka fluga


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar