torsdag 27 juni 2019

Torsdagen 27 juni


Jag sitter här med min mugg med förmiddagskaffe och väntar på att det ska torka upp i gräset så att jag kan klippa, det är riktigt ovårdat här för gaswiren till gräsklipparen gick av innan midsommar så jag har inte kunnat klippa på 2 veckor men nu är det fixat så idag ska det snyggas till och jag hoppas att det blir uppehållsväder.

Strax är det månadsskifte igen och när jag var hos frisören i tisdags och fick ny tid till nästa besök var vi inne i augusti, om 6 månader har vi passerat julen och står inför ett nytt år, det går så fort och jag kan tycka att det är lite skrämmande

Jag har varit och köpt mej Falu rödfärg och ett par andra burkar för nu ska timmerhuset målas. I kväll kommer det 4 studerande ungdomar från Ukraina som ska vara här och tjäna lite pengar de var här förra sommaren och då bodde de hos grannarna men detta år får de bo här hos mej och de ska få måla huset här. De kommer säkert att få mycket arbete. Hoppas att de trivs i min Bod och jag är glad om jag kan göra något för medmänniskor för de har det nog inte lätt och de har goda vitsord från grannarna, jobbar, äter, duschar och sover. En tacksamhetens tanke går till min granne Johnny som fixade med vattnet därute så att de kan använda det.

Nästa vecka kommer de danska grannarna, äntligen är det dags att det blir lite rörelse på byvägen, bara att känna tryggheten i att det finns grannar nära känns tryggt och det må jag säja att jag hoppas på att få känna denna sommar med grannar så nära.

Midsommarafton var så trevlig tillsammans med goda vänner, det är trevligt när vi sitter i pergolan och äter och myser, varmt och skönt var det därinne men ute var det lite kyligt och när vi åkte hem kom det lite regn. I dag ska jag åka till svåger med en blomma och säja grattis på födelsedagen och på lördag är det kalas i Rådom med öppet hus hos min systerson om fyller 50 år. Inte undra på annat än att man blir äldre och tiden rullar på fortare än när man var barn.

Nej så här har jag inte tid att sitta, gräset väntar nu. Ha det skönt i solen alla vänner

1 kommentar:

  1. Det är så mysigt att du delar med dig av dina tankar💕

    SvaraRadera